Samarbete

Samarbete har gjort oss människor till de vi idag är. Om våra förfäder inte hade börjat samarbeta så hade aldrig utvecklats som vi gjort. Därför är det den väg vi ska fortsätta på, uppmuntra till samarbete, lyssna på varandra, var nyfiken, skapa dialog. Ja det finns så många sätt att samarbeta på. När vi ser oss som ett VI och inte fokuserar på Jaget/vårt eget ego då sker utveckling i både snabbare takt och med bättre resultat. Så som ledare uppmuntra dina medarbetare till samarbete, skapa förutsättningar för dem att verka i sin full potential. Visa vägen, gott föder gott, stark föder stark.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s